Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Visites guiades nocturnes les nits d’agost a Cervera

Visites guiades nocturnes les nits d’agost a Cervera

Aquest agost es repeteix un any més l’exitosa iniciativa “Les visites nocturnes de Cervera”, tres itineraris turístics guiats per Armand Forcat que s’han convertit en imprescindibles de les nits d’estiu a Cervera.
Visites guiades nocturnes les nits d’agost a Cervera

Cartell de la iniciativa.

Les visites nocturnes que es proposen enguany són:

“Gota a gota”, dimarts 7 d’agost.

“Amb què es va construir la Universitat?”, dimarts 14 d’agost.

“Tan importants com desconegudes”, dimarts 28 d’agost.

Totes les rutes, que són gratuïtes, comencen a les 22 hores. Els llocs de trobada són les escales de l’Estació, la plaça Universitat i la plaça Major, respectivament.

Des del Centre d’Acollida Turística (CAT) de la Paeria de Cervera, organitzadors de les visites, s’espera tornar a omplir els carrers de la ciutat i que totes les persones assistents pugueu gaudir de la història de la ciutat, amb el bon guiatge d’Armand Forcat.

Les visites nocturnes de Cervera arriben enguany a la catorzena edició. Han presentat cada any itineraris diferents: les guerres carlines, els 650 anys de la Generalitat de Catalunya, els dotze campanars de la ciutat, la Muralla, la Guerra del Francès a Cervera, la història de carrers i places, i un llarg etcètera. Totes les visites han tingut una gran afluència de públic, ja que sempre han reunit més de 200 persones.