Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Victòria i liderat per a Marc Márquez

Victòria i liderat per a Marc Márquez

Marc Márquez ha recuperat el liderat del Mundial de Moto GP després de guanyar el Gran Premi d'Espanya, disputat al Circuit de Jerez diumenge 5 de maig.
Victòria i liderat per a Marc Márquez

Victòria de Marc Márquez a Jerez (foto RepsolMedia).

Márquez ha sortit des de la tercera posició de la graella i ha pres la iniciativa des del primer revolt, obrint volta a volta un avantatge que ha arribat a ser de gairebé quatre segons a cinc voltes del final. Amb la victòria a Jerez, Marc Márquez ha aconseguit el seu segon triomf de la temporada.

Amb els 25 punts obtinguts, Márquez recupera el liderat i se situa, amb 70 punts, al capdavant de la classificació general amb 1 punt d'avantatge sobre el segon classificat, Àlex Rins.

Marc Márquez:
"Aquesta ha estat una cursa més mental que física. Després de l'error d'Austin, no ha estat fàcil liderar així, des del principi fins al final, però sabia que tenia el ritme i la moto per fer-ho. Volia fer una carrera com la d'Argentina i el principi d'Austin, per deixar enrere l'error. M'he sentit bé tot el cap de setmana, rodant de forma suau i còmoda, pilotant com jo volia. Gràcies a l'equip Repsol Honda, han fet un treball increïble en les últimes setmanes i aquí durant el Gran Premi. És fantàstic estar liderant el Mundial una altra vegada".

Informació extreta de RepsolMedia.