Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Veredicte del Concurs Fotolletres

Veredicte del Concurs Fotolletres

La Paeria de Cervera anuncia els guanyadors de la 1a edició del concurs de fotografia digital “Fotolletres”, que han estat:
Veredicte del Concurs Fotolletres

Jurat del concurs Fotolletres

1r premi (500 euros): Roger Sala Xandri, amb la imatge “Tocant el cel”.

2n premi (250 euros): Fèlix Sarrablo Camarasa, amb la foto “Cervera”.

3r premi (150 euros): Xavier Pomés Tella

4t premi (100 euros): Daniel Chicano, amb la foto “La imatge de Cervera”.

5è premi (80 euros): Esther Garcia Noguera, amb la foto “Reflexes”.

6è premi (250 euros atorgats per sorteig): Jordi Pedrós Vila

Enllaç a la galeria amb les cinc imatges guanyadores al Facebook de la Paeria.

El Jurat del Concurs Fotolletres estava format pels fotògrafs professionals Jordi Prat i Josep Claudi Serés; el paer en cap, Ramon Royes; la regidora de Turisme, Elvira Costa; i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Santana. S’han reunit dilluns 20 d’octubre a la Paeria. Els criteris que han valorat han estat l’originalitat de la fotografia i la capacitat de mostrar moments diferents, més que no pas la perfecció formal o tècnica.

El concurs ha comptat amb la participació de 68 persones, que han presentat un total de 136 imatges. Segons les bases, cada participant podia presentar fins a un màxim de tres fotos.

El Concurs Fotolletres el va convocar la Paeria de Cervera el passat mes de juliol atès l’interès que generava entre la ciutadania i els visitants de Cervera l’Espai Foto de la nova plaça Universitat. L’espai Foto està situat davant les lletres Cervera en acer Corten amb l’edifici de la Universitat de fons.