Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Valoració positiva del 20è Parc de Nadal de Cervera

Valoració positiva del 20è Parc de Nadal de Cervera

Un cop passades les festes nadalenques, la Paeria de Cervera fa un balanç positiu de la 20a edició del Parc de Nadal, que s’ha desenvolupat en una carpa instal·lada a la plaça Pius XII del 27 de desembre al 4 de gener.
Valoració positiva del 20è Parc de Nadal de Cervera

Parc de Nadal a la carpa muntada a la plaça Pius XII.

Durant els set dies d’obertura del Parc (27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 gener) hi han passat més de 1.700 infants i joves menors de 16 anys. Les persones acompanyants no paguen entrada i, per tant, no estan comptabilitzades. Amb la venda d’aquest nombre d’entrades s’ha aconseguit una recaptació d’aproximadament un 16% superior a l’edició de l’any passat.
El volum de visitants de les anteriors edicions, més de 200 infants al dia, es consolida un any més i enguany fins i tot ha augmentat.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat el muntatge d’una carpa per ubicar el Parc de Nadal a la plaça Pius XII, al centre comercial de la ciutat.
La carpa, de 1.000 m2, estava dividida en diferents espais, on els infants van poder gaudir de llits elàstics, inflables, carrusel, rocòdroms, circuit d’habilitats, ludoteca infantil, tallers de manualitats, futbolins i un espai creatiu amb diferents activitats cada dia. També hi havia una zona de descans, amb servei de bar.

Des de la Paeria de Cervera volem donar les gràcies a totes les persones que han treballat i col·laborat amb aquest espai lúdic, educatiu i de convivència per als més joves de la ciutat.