Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Unes veïnes enjardinen una zona del nucli antic

Unes veïnes enjardinen una zona del nucli antic

La col·laboració entre la Regidoria de Territori i un grupet de veïnes i veïns del nucli antic ha propiciat l’enjardinament d’un espai de Cervera que estava abandonat i ple de males herbes.
Unes veïnes enjardinen una zona del nucli antic

Nou aspecte de la zona enjardinada a la muralla.

Es tracta d’un parterre ubicat a la zona sud oest del nucli urbà, just al costat de la muralla, on es troba l’antic Portal dels Pous de Cervera.

La creació de la zona enjardinada va ser una iniciativa altruista d’unes veïnes del nucli antic que volien millorar la situació del seu barri, i que van decidir reunir-se amb els responsables de la Paeria per presentar una proposta.

“Vam trobar-nos amb les veïnes i la gent de la Brigada municipal al Portal dels Pous, i ens van proposar que nosaltres compréssim el material i les plantes, i, a canvi, elles s’encarregarien de la plantació i del manteniment. Evidentment, la resposta més humana a aquesta sol·licitud tan bondadosa i altruista havia de ser un sí rotund”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.

Les veïnes han enjardinat la zona i, a més, han construït una tanca de fusta que delimita el perímetre. També s’encarreguen del seu manteniment.

La Paeria felicita aquesta iniciativa voluntariosa i constructiva, i anima els veïns de la ciutat de Cervera i dels pobles que facin propostes similars.