Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Un concert de guitarres a Malgrat inicia el cicle “Apropa’t a la música”

Un concert de guitarres a Malgrat inicia el cicle “Apropa’t a la música”

L’actuació del duo de guitarres Ribera Sàbat, a l’església de Malgrat dissabte 28 de març, va iniciar “Apropa’t a la música”, un cicle de cinc concerts als cinc pobles del municipi organitzats per la Paeria de Cervera.
Un concert de guitarres a Malgrat inicia el cicle “Apropa’t a la música”

Concert a Malgrat (foto Joan Riu).

El duet de guitarres Ribera & Sàbat (Maria Ribera i Jordi Sàbat) van protagonitzar el concert a Malgrat amb la interpretació de peces de Falla, Granados i El llibre vermell de Montserrat.  L'espai que va acollir el concert fou l'església romànica de Malgrat (any 1104), que va lluir amb una bona participació de públic.

“Apropa’t a la música”

Amb aquesta iniciativa la Paeria pretén atansar la música als pobles del municipi, massa sovint mancats d’activitat cultural, i també donar a conèixer el seu patrimoni.

El municipi de Cervera compta amb cinc pobles: Malgrat, la Prenyanosa, la Cardosa, Castellnou i Vergós. Aquest nou cicle preveu un concert a cada poble, amb entrada gratuïta, entre el 28 de març i el 26 d’abril. Cal destacar, també, que la majoria de les actuacions aniran a càrrec de grups cerverins com Tibau, la Coral Lacetània o la Coral infantil Nova Cervera.

Enllaç al cartell amb tota la programació.