Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Últimes places disponibles per al Curs de música

Últimes places disponibles per al Curs de música

El Curs Internacional de Música de Cervera està a punt d’exhaurir les places disponibles. Ja compta amb més de 170 alumnes inscrits, quan encara queden dues setmanes perquè finalitzi el període d’inscripció.
Últimes places disponibles per al Curs de música

Classe del curs internacional de música 2018.

A aquest bon ritme en les inscripcions, que suposa superar el 90% de les places, s’hi suma l’interès per part dels alumnes estrangers, ja que han arribat inscripcions des d’Itàlia, Estats Units i Canadà.

Aquestes dades certifiquen de nou la bona salut d’aquest veterà curs, un dels més antics i prestigiosos de l’Estat espanyol, que enguany arriba a la seva 39a edició.

Aquells alumnes interessats a apuntar-se al curs encara poden tramitar les inscripcions a la web www.catedracervera.cat, fins al divendres, 19 de juliol.

Hi ha diferents tipologies de cursos que inclouen el mestratge de tretze instruments (de corda, vent, guitarra o piano), música de cambra i orquestra simfònica. Cal recordar que enguany el curs compta amb 31 professors d’alt nivell i també de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit.  Entre les novetats en el professorat destaquen les incorporacions de Laura Pou, en les classes de flauta; Xavier Castillo, clarinet; Laia Magrí, fagot; Jordi Masip, trombó; o Mariona Mateu, de contrabaix, tots ells amb una àmplia i reconeguda trajectòria professional internacional.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.


Informació aportada pel Servei de Premsa de la Càtedra Cervera.