Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies TV3 i Catalunya Ràdio seran els mitjans oficials de "Cervera, capital de la cultura catalana 2019"

TV3 i Catalunya Ràdio seran els mitjans oficials de "Cervera, capital de la cultura catalana 2019"

La Paeria de Cervera ha signat un acord de col·laboració amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la capitalitat cultural de Cervera durant aquest 2019.

Cervera és la Capital de la Cultura Catalana 2019 i, per aquest motiu, la Paeria ha organitzat tota una sèrie d’activitats que giren al voltant de diferents eixos: història i patrimoni; tradició i festes populars; llengua, literatura i pensament; arts escèniques, plàstiques i visuals; i coneixement, creativitat i innovació.

La iniciativa Capital Cultural Catalana la promou, des del 2004, l'Organització Capital de la Cultura Catalana per tal de "contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i de la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior".

Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats que s’emmarquen en la Capitalitat Cultural de Cervera durant aquest 2019. A més, TV3 i Catalunya Ràdio en seran mitjans oficials.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.


Informació aportada pel Departament de Comunicació de la CCMA.