Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Trofeu Sant Isidre, una festa de la natació

Trofeu Sant Isidre, una festa de la natació

Fantàstica jornada de natació el dissabte 25 d’abril a Cervera, amb prop de vuit hores de competició en què els 423 nedadors participants han brillat amb llum pròpia assolint grans registres.
Trofeu Sant Isidre, una festa de la natació

Jornada de natació a Cervera.

A les categories dels nedadors més grans hi va haver una autèntica “pluja” de mínimes per als campionats d'Espanya, essent els millors nedadors segons puntuació FINA Àlex Castejon (CN Calella) i Ainhoa Benavente (CN Cervera), en categoria absoluta, i Ester Morillo (CN Igualada) i Ferran Julià (CN Cervera), en categoria infantil.

Edu Aguilar (Atlètic Barceloneta) i Carla Ramos (NC Torelló), guanyadors absoluts Trofeu DS
Aquests dos nedadors, ja clàssics al trofeu Sant Isidre es van endur els 100€ en metàl·lic cedits pel patrocinador del trofeu, l'empresa de roba esportiva Disseny Sport, coneguda comercialment com a DS. No ho van tenir gens fàcil, ja que enfront van tenir rivals de consideració com Oriol Moreno (Vic-ETB) i Albert Pijuan (Cervera) en nois, i Samar Khacha (Vic-ETB) i Eva Domènech (Torelló) segons i tercers classificats respectivament i guanyadors dels 50 i 25€ cadascun. Josep M. Rojano (CN Lleida) i Carla Ramos (Torelló) van ser els guanyadors de les eliminatòries de 50.

En categoria infantil, domini del CN Igualada
Àlex Varea i Ester Morillo, tots dos del CN Igualda, es van imposar en la categoria infantil assolint tots dos un premi extra per haver batut el rècord del trofeu en la prova de 200 estils. L'Àlex es va imposar davant del nedador local Ferran Julià i de Roger Miret (CN Lleida), que fou el tercer classificat. En noies, la segona va ser Núria Caldera (Cervera). El mateix Àlex Varea i Maria Besora (CN Cervera) van ser els guanyadors de les eliminatòries de 50m en categoria infantil.

El CN Lleida, brillant guanyador per equips
El Club Natació Lleida va ser el club més guardonat en les categories prebenjamina, benjamina i alevina, fet que va propiciar una victòria folgada i clara en el trofeu, seguit pel CN Igualda i el NC torelló.

Àfrica Zamorano, present al lliurament de medalles
L’actual campiona d’Europa júnior va repartir les medalles als guanyadors de les proves davant la incredulitat dels més petits, que posaven uns ulls com unes taronges davant la campiona andreuenca. L’Àfrica va manifestar estar “sorpresa per l’ambient que hi ha en aquesta piscina. Crec que no ho havia vist mai així”.

423 nedadors inscrits
Clubs participants: CN Sant Adrià, CN Atlètic Barceloneta, CN Calella, CN Vic-ETB, NC Torelló, CN Centelles, CN Igualada, CN Mollerussa, CN INEF Lleida, CN Tàrrega, CEN Balaguer i CN Lleida.


Informació i imatge extret del Club Natació Cervera
Enllaç al Facebook amb més informació i imatges.