Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Tibau estrena el vídeo amb l’himne de “Cervera, ciutat gegantera de Catalunya 2014”

Tibau estrena el vídeo amb l’himne de “Cervera, ciutat gegantera de Catalunya 2014”

L’estrena d’aquest audiovisual va tenir lloc a la plaça Major divendres 26 de setembre, en el marc de la lectura del pregó de la Festa Major, amb el suport de la Paeria de Cervera i dels Geganters i Grallers de Cervera.

Es pot veure a través d’Internet, a la pàgina web: http://tibau.ecervera.cat o en aquest enllaç al Youtube.

El vídeo reflecteix la magnitud de la celebració i posa èmfasi en els Geganters i Grallers de Cervera, així com també en els grups de cultura popular de la ciutat i en tota la gent que, d’una manera o d’una altra, va ser partícip de la gran festa gegantera, que va tenir lloc els dies 6, 7 i 8 de juny a Cervera.


A punt de complir el seu 10è aniversari, Tibau segueix component, arranjant i enregistrant temes que fins a dia d’avui estan recollits en tres treballs discogràfics:
Nascuts de la boira, En rumb i Tu mateix.

Un dels elements que més caracteritza el grup és la seva vinculació amb Cervera. Són nombroses les cançons que fan referència a la ciutat: Nascuts de la boira, En el cafè concert... Destaca Somnis de campió, una cançó dedicada al pilot cerverí Marc Màrquez, que ha sonat en els principals mitjans de comunicació del país i que compta amb més de 12.500 reproduccions a Internet.

A aquesta col·lecció, s’afegeix -ara- l’Himne de Cervera, Ciutat Gegantera de Catalunya, 2014. Una cançó amb lletra original de Joel Castellà i música d’Anton Ramon Villalonga, que el grup ha arranjat en estil pop. Tibau el va estrenar davant d’un miler de persones en un concert en directe, dissabte 7 de juny a la plaça Pius XII, en el sopar de colles de la XXIX Ciutat Gegantera de Catalunya.