Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Setmana cultural de Sant Jordi a Cervera

Setmana cultural de Sant Jordi a Cervera

La presentació del llibre guanyador de l’11è premi literari 7lletres, "Els llops ja no viuen als boscos", amb la seva autora, Teresa Saborit, va iniciar les activitats que s'organitzen a Cervera en motiu de la Setmana cultural de Sant Jordi.
Setmana cultural de Sant Jordi a Cervera

Presentació del llibre guanyador del 7lletres (foto Consell Comarcal).

L’acte va tenir lloc dimecres 19 d’abril, a l’església de Sant Joan, amb la participació del regidor de Cultura de la Paeria, Jaume Rossich; el conseller comarcal de Cultura, Ramon Armengol; la consellera de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Núria Magrans; la directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès; i l’autora del llibre premiat, Teresa Saborit.

Teresa Saborit (Gurb, 1984) és escriptora, narradora oral, especialista en ludificació de projectes literaris i conductora de tallers de creació literària. Membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web per al foment de la creació literària en català.

Els set relats d’Els llops ja no viuen als boscos, narrats en primera persona, donen veu a tots aquells infants que callen quan un “llop” els ataca, que no diuen res perquè creuen que és normal, que s’amaguen perquè els avergonyeix la idea que algú pugui descobrir el seu malson.


Setmana cultural de Sant Jordi

Del dimecres 19 al diumenge 23 d’abril s’organitzen diverses activitats en motiu de la setmana cultural de Sant Jordi.
Enllaç al programa.

La programació inclou una vetllada poètica i musical a la Casa Dalmases amb la Coral infantil Nova Cervera; la presentació del catàleg de l’exposició Casa negra, casa blanca al Museu Comarcal; l’espectacle Balla’m un llibre amb la coreògrafa Maria Mora a l’Auditori; la Revetlla de Sant Jordi a la biblioteca, que presenta l’espectacle L’amor fora de mapa, amb Roc Casagran, Mireia Vives i Borja Penalba; un concert de Dalia Quartet a l’Auditori; la projecció de la pel·lícula Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color; i la cercavila amb la tradicional representació de la llegenda de Sant Jordi, a càrrec d’alumnat de l’escola de teatre La Caserna.

Les activitats les organitzen el Centre Municipal de Cultura de la Paeria de Cervera, 7lletres, la Coral infantil Nova Cervera, el Museu de Cervera, la Biblioteca Comarcal Josep Finestres i l’Associació d’Amics de la Música.