Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Servei d’ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat

Servei d’ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat

La Paeria de Cervera ofereix un servei d’ajuda per a la compra de productes de primera necessitat (aliments i medicaments) a les persones grans que estan soles i no poden sortir de casa i a les persones en situació de vulnerabilitat, d’acord amb els informes dels Serveis Socials del Consell Comarcal.

Els Serveis Municipals de la Paeria porten els productes al domicili de les persones que ho necessiten, seguint sempre les mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

A Cervera també s’ha creat un grup de suport format per 25 joves voluntaris del municipi, que també realitzen repartiments als domicilis, en coordinació i amb les instruccions sanitàries pertinents del CAP.

Les persones que necessitin aquest servei el poden demanar a la Paeria de Cervera, al telèfon 973 53 00 25, en horari de 8 a 14 hores.

El servei també el poden sol·licitar les persones que feien ús del bus urbà per desplaçar-se a comprar al centre de la ciutat. Els transports amb el bus urbà van quedar suspesos, arran del Pla de Contingència de la Paeria per prevenir el coronavirus al municipi, aprovat el passat 12 de març.


Aquesta iniciativa s’afegeix al servei d’ajuda als veïns dels pobles del municipi (Castellnou, la Cardosa, la Prenyanosa, Malgrat i Vergós), que ofereix la Paeria des del passat dimecres 18 de març.