Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Salut amplia el cribratge al matí de divendres

Salut amplia el cribratge al matí de divendres

El Departament de Salut ha anunciat a la Paeria de Cervera que el cribratge massiu previst al municipi s’amplia a divendres al matí, quan es podran fer 150 testos més a la població en general en horari de 10 a 13 hores.
Salut amplia el cribratge al matí de divendres

Cartell de les proves.

Les persones interessades a fer-vos la prova us heu d’inscriure emplenant aquest formulari.

Els testos es faran al pavelló polivalent, de 10 a 13 hores. S’ofereixen, de manera voluntària, a tota la població, però s’adrecen preferentment a famílies amb fills en edat escolar.

Aquesta ampliació es fa perquè les 400 places previstes inicialment divendres a la tarda i dissabte al matí es van esgotar en poques hores.


Pel que fa al cribratge anunciat a les escoles, finalment no es farà el divendres al matí. El Departament de Salut ha acordat que es farà la setmana vinent de manera progressiva a tots els grups de tots els centres educatius de Cervera.Aquestes proves es fan amb la finalitat de tallar la cadena contagis al municipi. Les dades de transmissió de la Covid-19 a Cervera van augmentar molt el passat cap de setmana, quan es van registrar 62 nous casos positius en les analítiques fetes al CAP entre el divendres i el dilluns.