Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Representants de la Paeria visiten Cervera del Maestre

Representants de la Paeria visiten Cervera del Maestre

El paer en cap, Ramon Augé, i el paer Antoni Delgado van assistir, en representació de la Paeria de Cervera, a l’acte de Proclamació de les Reines de les Festes de Cervera de Maestre, inici de les seves Festes Majors 2019, el passat dissabte 3 d'agost.
Representants de la Paeria visiten Cervera del Maestre

Delegació segarrenca a Cervera del Maestrat.

Convidats per l’alcalde de Cervera del Maestre, Adolf Sanmartín, la delegació de la Paeria va ser rebuda cordialment per tot el consistori. Van realitzar una reunió de treball en què van tractar com seguir col·laborant en l’agermanament de les dues poblacions, trobant sinergies i punts de col·laboració en els propers anys. També van poder visitar el nou Centre d’Interpretació Molí de l’Oli de Cervera del Maestre.

L’actual equip de govern de Cervera està disposat a seguir treballant per donar contingut a aquest agermanament amb una població de la comarca del Baix Maestrat que porta el mateix nom que la nostra ciutat i que es troba en una zona que va ser repoblada en gran part per habitants provinents de la Segarra.

En l’acte central de Proclamació de les Reines de les Festes 2019, el paer en cap, Ramon Augé, va transmetre unes paraules d’agraïment al nombrós públic que va assistir a l’acte, i els va animar a visitar i conèixer la nostra ciutat de Cervera i la comarca de la Segarra.

Enllaç a la pàgina web de Cervera del Maestre.