Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Renovació del paviment al carrer Major de Vergós

Renovació del paviment al carrer Major de Vergós

La Regidoria de Territori ha iniciat l’execució del projecte d’obres que afecta el carrer Major de Vergós amb l’objectiu de renovar el paviment del vial principal d’aquest poble agregat de Cervera.
Renovació del paviment al carrer Major de Vergós

Inici de les obres.

L’actuació afectarà diversos trams del carrer Major. Consistirà a arrencar el formigó existent, que està molt degradat, i en la col·locació d’una solera de 10 cm de formigó amb malla electrosoldada. Les obres les realitza l’empresa cerverina Nova Ponent SL.

D’altra banda, durant els pròxims dies està prevista una actuació important al carrer Raval del mateix poble, que consistirà en la remodelació del paviment, substituint el formigó existent, que també està en mal estat, per un asfalt aglomerat que millorarà la mobilitat, la seguretat i l’estètica. Aquesta obra la realitzarà l’empresa Sorigué.

“Aquestes actuacions sorgeixen a partir de la reunió mantinguda amb l’alcalde pedani de Vergós, Ramon Toldrà, i la brigada municipal a finals de l’any 2018, i que van ser incloses al pressupost de la Paeria del 2019. Es tracta d’un conjunt d’obres importants que afectaran dos carrers del poble de Vergós i que suposaran una inversió de 13.500 euros, el qual es mereixia i necessitava aquesta actuació perquè alguns dels carrers estaven en molt mal estat”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.