Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Obres d'urbanització a l’avinguda de Catalunya

Obres d'urbanització a l’avinguda de Catalunya

La Paeria de Cervera executa obres a la calçada i les voreres de l'avinguda de Catalunya, a l'encreuament amb els carrers General Güell, Llibertat i Anselm Clavé, amb l'objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat d'aquest espai, que connecta amb la zona de vianants del centre de la ciutat.
Obres d'urbanització a l’avinguda de Catalunya

Tram en obres a l'avinguda de Catalunya.

Les obres, que tenen un pressupost de 56.623 euros, les executa l'empresa local Construccions Codina Vall. Està previst que finalitzin a mitjans de juny.

El projecte preveu la rehabilitació d'una superfície d'uns 570 m2, amb aplicació d'asfalt a la calçada central, de 7 metres d'amplada, i col·locació de pedra natural a les voreres, material que dona continuïtat a la urbanització del carrer General Güell. També es col·locaran unes reixes interceptores als acabaments dels carrers Llibertat i Anselm Clavé per a la recollida de les aigües pluvials.

A causa de les obres hi ha un sentit de la circulació tallat. Només es pot circular en el sentit de l’avinguda Catalunya cap a l’avinguda Igualada-Pare Claret.

Per descongestionar aquest espai, de manera temporal es permet la circulació en els dos sentits al tram del túnel del costat del Casal-plaça Santa Anna (pujada i baixada).