Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Redistribució de les regidories de la Paeria de Cervera

Redistribució de les regidories de la Paeria de Cervera

El paer en cap, Ramon Augé, ha signat el Decret pel qual resol la reorganització de les regidories de la Paeria de Cervera, el nomenament dels membres de la Junta de Govern Local i la distribució de les tinences d’alcaldia.

Les regidories han quedat constituïdes de la següent manera:

Regidoria de Promoció Econòmica (Fires i Mercats) i Esports: Raimond Fusté i Boix (PSC).

Regidoria d’Urbanisme, Serveis Urbans (Brigada i Eficiència Energètica), Medi Ambient i Serveis Funeraris: Antonio Delgado i García (PSC).

Regidoria de Cultura, Igualtat, Polítiques Digitals, Transparència (Participació Ciutadana), Turisme i Oficina d’Atenció Ciutadana: Roser Segura i Ribalta (Junts per Cervera).

Regidoria de Festes, Aquelarre, Joventut, Educació, Conservatori, Pobles, Medi Rural i Serveis Socials: Xavier Gras i Vilaseca (Junts per Cervera).

La Junta de Govern Local queda formada pel paer en cap, Ramon Augé, i la resta de regidors: Raimond Fusté, Roser Segura, Antonio Delgado i Xavier Gras.

Pel que fa a les tinències d’alcaldia: Raimond Fusté és nomenat 1r tinent d’alcalde; Roser Segura, segona tinent; Antonio Delgado, tercer; i Xavier Gras, quart.

Aquesta redistribució es dona després que els dos regidors de Solucions i Futur (SIF) van anunciar, diumenge 15 de març, la seva decisió de sortir del govern municipal.

El grup municipal de SIF està format pels regidors Joan Prat i Assumpció Creus. Joan Prat era primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme i Esports; mentre que Assumpció Creus era quarta tinent d’alcalde i regidora d’Hisenda, Serveis Socials (Igualtat) i Seguretat (Mobilitat i Civisme).

L’actual equip de govern, format pels tres regidors de Junts per Cervera i els dos del PSC, encapçalat pel paer en cap, Ramon Augé, juntament amb la resta del Consistori, treballadors municipals i la ciutadania continua treballant per afrontar aquesta difícil situació de la lluita contra la pandèmia del coronavirus.

L’activitat principal de la Paeria de Cervera està dirigida a superar l’actual situació sanitària. També continua la tasca ordinària de govern municipal amb les màximes garanties per tothom.