Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Recepció d’alumnes d’intercanvi amb l’Institut La Segarra

Recepció d’alumnes d’intercanvi amb l’Institut La Segarra

El regidor de Territori, Marc Llorens, ha rebut a la Sala de Plens de la Paeria els alumnes i professors d’instituts de Pančevo (Sèrbia) i Poznan (Polònia) que han estat una setmana a Cervera d’intercanvi amb alumnes de l’institut La Segarra.
Recepció d’alumnes d’intercanvi amb l’Institut La Segarra

Recepció a la Sala de Plens.

Han vingut 38 joves d’aquests dos països europeus, que s’han allotjat a casa de les famílies dels alumnes cerverins. En la seva estada, a més de visitar els principals llocs d’interès de Cervera, han visitat Barcelona i altres indrets d’interès del país...

Els alumnes cerverins es desplaçaran a aquests països europeus (Sèrbia i Polònia) al març o l’abril del 2019.
L’intercanvi té l’objectiu de reforçar la dimensió europea en l’educació promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius de diferents països del continent.

La recepció a la Sala de Plens de la Paeria ha tingut lloc el dimecres 19 de desembre. El regidor Marc Llorens els ha donat la benvinguda a la ciutat i els ha explicat aspectes històrics, culturals i tradicionals. Ha fet referència al pilot campió del món Marc Márquez, del qual ha destacat la seva proximitat i senzillesa, que els joves europeus van poder comprovar quan se’l van trobar un dia a Cervera.