Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Ramon Augé lamenta la sortida de SIF de l’Equip de Govern

Ramon Augé lamenta la sortida de SIF de l’Equip de Govern

El paer en cap, Ramon Augé, ha informat aquest dilluns que el regidor i la regidora de Solucions i Futur (SIF) han anunciat a la resta de grups municipals de l'Equip de Govern (Junts per Cervera i PSC) la seva decisió de sortir del Govern de Cervera.
Ramon Augé lamenta la sortida de SIF de l’Equip de Govern

Integrants del Ple de la Paeria (foto Jordi Prat).

Augé ha exposat que “lamentem, sincerament, la sortida del Govern del Joan Prat i l’Assun Creus, fins ara 1r i 4a tinents d’alcalde que portaven, respectivament, les regidories d’Urbanisme i Esports; i les d’Hisenda, Serveis Socials (Igualtat) i Seguretat (Mobilitat, Civisme), i els voldria agrair de tot cor aquests gairebé deu mesos en els quals hem treballat plegats per portar Cervera més lluny, per fer-la una ciutat encara millor en la qual viure”.

El paer en cap ha afegit que “personalment em sap greu no haver pogut trobar l’encaix adequat per a compatibilitzar del tot les diferents visions i sensibilitats que integràvem l’actual Equip de Govern municipal, sobretot perquè havíem aconseguit un grup compromès, el qual  des del primer dia hem defensat que cal posar en pràctica una acció política directa i transparent, que situï la ciutadania de Cervera al centre de les actuacions de la Paeria”.

“Dit això, i des del respecte més profund a la decisió, des de Junts per Cervera i PSC no entenem que hi hagi arguments polítics per a la decisió ni envers el model de ciutat, que vam recollir als acords del pacte signat per les tres formacions a principi de mandat. Així, els deixem la porta oberta a recuperar, si ho desitgen, les responsabilitats que tenien assignades al cartipàs municipal, ja que nosaltres no hem canviat d'opinió, seguim on érem, en la defensa dels interessos generals dels cerverins i les cerverines, en el lloc en el qual fins ara havíem tingut sempre la seva complicitat”, ha declarat Augé.

“Amb tot, a partir d’ara, esperem que puguem mantenir diàleg i acords, que ens permetin seguir col·laborant, des de la posició en la qual ells se sentin més còmodes, però contribuint plegats a augmentar el benestar, el progrés i les oportunitats de futur dels nostres veïns i veïnes, posant sempre per sobre de tot les necessitats de la ciutadania”, ha afegit l’alcalde cerverí.

L’equip de govern, format pels tres regidors de Junts per Cervera i els dos del PSC, encapçalat pel paer en cap, Ramon Augé, juntament amb la resta del Consistori, treballadors municipals i la ciutadania continua treballant per afrontar aquesta difícil situació de la lluita contra la pandèmia del coronavirus.

L’activitat principal de la Paeria de Cervera està dirigida a superar l’actual situació sanitària. També continua la tasca ordinària de govern municipal amb les màximes garanties per tothom.