Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Promoció dels establiments comercials de Cervera

Promoció dels establiments comercials de Cervera

La Paeria de Cervera i l'Associació de Comerciants han elaborat un recull amb els horaris i els serveis que ofereixen els establiments de Cervera que estan oberts durant la crisi sanitària del Covid-19.

El recull s’ha fet amb la finalitat d’informar a la ciutadania dels establiments que estan oberts; el seu horari; el telèfon de contacte, sobretot si agafen comandes per telèfon; i si ofereixen servei a domicili, que pot ser d’utilitat en aquesta situació de confinament. Inclou les dades de 56 comerços.

Enllaç al recull de comerços.

Des de la Paeria de Cervera es vol incentivar que la ciutadania vagi a comprar als comerços d’alimentació i altres productes de primera necessitat del centre de la ciutat. Per facilitar les compres de manera ràpida i segura, les àrees de zona blava estan exemptes de pagament. Es pot aparcar el vehicle a la zona blava o al nou aparcament gratuït del passeig de l’Estació per accedir amb comoditat als comerços del centre.

Segons el paer en cap, Ramon Augé, “volem incentivar a la ciutadania que vagi a comprar al centre de la ciutat posant-los facilitat amb l’aparcament i l’accés als comerços de manera segura”. Ramon Augé també “vol tornar a agrair la tasca, esforç, dedicació i professionalitat dels comerciants cerverins en aquests moments”.