Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Presentació del 17è Cicle de Teatre “Apassiona’t”

Presentació del 17è Cicle de Teatre “Apassiona’t”

La Paeria de Cervera ha acollit, dimarts 20 de gener, la presentació del 17è Cicle de Teatre, que preveu sis espectacles de gran qualitat l'any 2015:

-“La extraña pareja”, amb Joan Pera i Antonio Dechent. Diumenge 8 de febrer (festa major) a les 19 hores.

-“L’’última trobada”, amb Jordi Brau, Abel Folk i Rosa Novell. Diumenge 29 de març, 19 hores.

-“El crèdit”, amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. Diumenge 26 d’abril, 19 hores.

-“Els veïns de dalt”, comèdia de Cesc Gay. Divendres 25 de setembre (festa major), a les 22.30 hores.

-“Lary Poppins”, amb el Mag Lary. Diumenge 11 d’octubre, a les 19 hores.

-“T’estimo però no tant”, comèdia amb la Cia. del Teatre Gaudí. Diumenge 8 de novembre, 19 hores.

El Cicle de teatre l’organitzen l’Associació El Teló i la Paeria de Cervera i les funcions es representen al Gran Teatre de la Passió.

La presentació ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes; el regidor de Cultura, Marc Holgado, i els representants de l’Associació El Teló, Ramon Subias i Jaume Rossich.

El paer en cap, Ramon Royes, ha destacat que “és un luxe per a la ciutat de Cervera la continuïtat del Cicle de teatre amb obres de primer nivell”, i ha felicitat l’Associació El Teló per fer-ho possible. De la seva banda, el regidor de Cultura, Marc Holgado, també ha elogiat l’Associació el Teló i ha destacat l’acord entre la Paeria i aquesta associació que ha permès optimitzar recursos sense disminuir la qualitat del Cicle de teatre”.

 

Novetats del Cicle de teatre 2015

Les obres es representaran en diumenge, excepte “Els veïns de dalt”, que es farà en divendres per la festa major del setembre. Fins ara les funcions eren la nit de dissabte i el canvi s’ha adoptat a petició del públic. Una altra sol·licitud dels espectadors que també ha estat atesa és l’augment de comèdies en la programació.

Manteniment dels preus i més descomptes

Enguany es mantenen els següents descomptes: venda anticipada, majors de 65 anys i Carnet Jove.

L'Abonament amb la Venda Combinada és el segon any que es fa, amb un descompte de més del 30%. Aquesta oferta s'aconsegueix comprant els 6 espectacles al preu de 90€, cosa que representa un estalvi de 41€ respecte al preu de taquilla.

Aquest any s’amplien els descomptes als grups amb un percentatge variable depenent del nombre de persones que formen el grup. Els grups es consideraran a partir de 10 persones.

Percentatge de descompte a aplicar:
De 10 a 16 entrades: 25%
De 17 a 34 entrades: 30%
De 35 a 79 entrades: 35%
Més de 80 entrades: 40%

Reserva i compra d’entrades al telèfon 608 34 32 09 o a info@granteatrecervera.cat
Més informació dels espectacles i la venda d'entrades a la web http://www.granteatrecervera.cat/

Fins al moment, dimarts 20 de gener, s’han venut un total de 116 abonaments (un augment del 41% respecte el 2014, 68 abonaments). Els abonaments encara estan a la venda fins el diumenge 8 de febrer. L’augment en la venda d’abonaments fa preveure també un augment de públic per a aquesta temporada.

Cal destacar que el Gran Teatre de la Passió, amb una capacitat per a 1.700 espectadors, acull públic de la Segarra i altres comarques pròximes com l’Urgell, l’Anoia, el Solsonès, la Conca de Barberà, i fins i tot de més lluny com l’Alt Urgell o el Segrià.