Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El concert de presentació de l'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior es farà a la Universitat de Cervera

El concert de presentació de l'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior es farà a la Universitat de Cervera

El Paranimf de la Universitat acollirà, diumenge 11 de novembre, la presentació d'una nova formació: l'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, dirigida per Jordi Castellà.

Està formada per un grup de noies i nois estudiants de música de nivell avançat, alguns d’ells futurs professionals, que s’ajunten per tal de treballar i donar a conèixer el repertori d’orquestra de corda amb rigor. Es tracta d’un tipus de formació habitual a les grans ciutats, però inexistent en aquest àmbit de la Catalunya Interior.

El programa que es podrà escoltar estarà format per Toldrà -Vistes al Mar, Les birbadores i Cançons per a soprano i orquestra-, Bartòk -amb les danses Romaneses- i la Simfonia Simple de Britten. Es comptarà amb els solistes Montse Isanta -soprano-, Marta Rosselló i Norbert Llorca -violins solistes.

El concert serà a les 19 hores, amb entrada gratuïta per als socis dels Amics de la Música de Cervera i estudiants del Conservatori i 10 € per als qui no siguin socis.


Informació aportada per Santi Riu (Amics de la Música de Cervera).