Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Premis Comarcals als Treballs de Recerca 2019

Premis Comarcals als Treballs de Recerca 2019

Divendres 10 de maig, la Sala Francesc Buireu de Cervera acull l'acte de lliurament dels Premis als treballs de recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat dels instituts de la comarca.

El Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de la Segarra, amb el patrocini dels ajuntaments de Cervera i Guissona, del Consell Comarcal de la Segarra i de l’obra social de La Caixa, a través de l’oficina de Cervera, organitza la setzena edició dels premis als Treballs de Recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat de la comarca.

La finalitat d’aquestes convocatòries és incentivar, potenciar i valorar l’esperit de recerca, del treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica de l’alumnat de 2n de Batxillerat.

Estableixen dues modalitats:
A/ Ciències i Tecnologia.
B/ Humanitats i Ciències Socials

Hi ha dos jurats, un per a cada categoria, que sota criteris establerts, decideixen per consens quins dels treballs presentats per cada modalitat resulten premiats. Tasca difícil de concretar ja que tots els treballs són sempre de bona qualitat. Els treballs de recerca són tutoritzats per professorat que sol ser especialista en la temàtica del treball sobre el qual s’ha fet la recerca.

Cada modalitat compta amb els premis següents:
1r. Premi: 300 euros.
2n. Premi: 200 euros.
Accèssit: 100 euros.

Hi col·laboren els instituts de la comarca: INS Guissona, INS Antoni Torroja i INS La Segarra de Cervera. Aquests centres fan una selecció prèvia dels treballs que presenten al concurs.

Enguany l'acte té lloc a Cervera, a la sala d’actes Francesc Buireu, divendres 10 de maig, a les 18 hores, que serà quan es coneixeran els treballs guardonats. A l’entrega de premis es comptarà amb la presència d’autoritats del món educatiu i cultural.