Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nou èxit d'assistència a la segona i darrera sessió formativa sobre el mètode SIC

Nou èxit d'assistència a la segona i darrera sessió formativa sobre el mètode SIC

El curs “Coaching: els dotze pilars de la intel·ligència emocional, el mètode SIC”, a càrrec de David Jorba, ha estat un èxit de participació, amb més de 70 persones, que han omplert la sala d’actes del Centre d’Empreses Innovadores (CEI), en les dues sessions dels dijous 9 i 16 d’abril.
Nou èxit d'assistència a la segona i darrera sessió formativa sobre el mètode SIC

Assistents a la sessió formativa al CEI (16-4-2015).

L’objectiu d’aquesta formació era proporcionar als participants conceptes, tècniques i exemples en intel·ligència emocional, coaching i PNL per a trobar idees que representen solucions innovadores als problemes que es puguin plantejar i incrementar la confiança en un mateix fomentant la reflexió personal i l’autocrítica. A més de ser una guia per buscar maneres efectives d’adquirir i transmetre valors i hàbits essencials per al desenvolupament personal.

Aquesta càpsula formativa s’emmarca dins el programa formatiu que la Paeria de Cervera ha planificat per a l’any 2015 dirigit a persones emprenedores i empreses del territori i que es realitza a les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores (CEI). Disposa de la col·laboració del CEEI Lleida i el Consell Comarcal de la Segarra.