Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Pianistes cerverins toquen al Palau de la Música Catalana

Pianistes cerverins toquen al Palau de la Música Catalana

Dimarts 9 de juliol va tenir lloc l’entrega de premis del concurs "Tu hi toques", que ha atorgat diplomes i l’oportunitat de tocar en una sala tan emblemàtica com el Palau de la Música Catalana a nou alumnes del Conservatori de Cervera.
Pianistes cerverins toquen al Palau de la Música Catalana

Delegació cerverina al Palau de la Música.

Es tracta d'alumnes d’edats ben diverses, des dels que comencen fins als que han acabat els seus estudis de grau professional.

Els guanyadors han estat: Pol Riu Corbera (Categoria fins a 9 anys), Anna Encuentra Riu i Pau Mahiques (Categoria 10 i 11 anys), Roger Ros i Aleix Bisbe (Categoria 12 i 13 anys), Jan Gras i Mihaela Floruc (Categoria 14 a 16 anys), Lídia Soldevila (Categoria 17 i 18 anys) i Gal·la Sisquella i Ariadna Mayer (Categoria més de 18 anys).

La rebuda per part del gerent del Concurs Internacional Maria Canals, Jordi Vivancos, a alumnes i pares va ser seguida per l’entrega de diplomes de mà de la gerent de la Fundació Palau de la Música-Orfeó Català, Mariona Carulla, que va posar d’exemple les activitats que es duen a terme durant el Maria Canals porta cua a Cervera dins de les activitats Off Concurs i va aplaudir l’interès dels joves pianistes.

A més, el paer en cap, Ramon Augé, i el regidor d'Educació, Xavier Gras,  van acompanyar l'àmplia delegació cerverina formada per pares, amics i guardonats.

Sens dubte fou una molt grata experiència que els alumnes recordaran per sempre. I és que tocar en una sala com aquesta suposa un plus de motivació que ha servit per cloure el curs escolar de manera brillant.


Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).