Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Inscripcions obertes al 39è Curs Internacional de Música

Inscripcions obertes al 39è Curs Internacional de Música

Dilluns 1 abril es van obrir les inscripcions a la 39a edició del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol, que tindrà lloc del 21 al 28 de juliol.
Inscripcions obertes al 39è Curs Internacional de Música

Actuació d'alumnes del Curs 2018 (foto Jordi Prat).

Les inscripcions es poden tramitar a través de la web www.catedracervera.cat fins al 19 de juliol.

Els alumnes es poden inscriure a 14 especialitats: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i música de cambra. Dues d’elles, contrabaix i trompeta tindran el format de curs intensiu. Els alumnes participaran també en les orquestres i conjunts del curs.
El curs reuneix any rere any més de 300 alumnes d’arreu del món i més d’una vintena de professors internacionals. Els alumnes estaran allotjats en residències i amb famílies de Cervera. El Curs s’ha consolidat com el més important en l’àmbit estatal, formant músics en 14 especialitats diferents.


Càtedra Emili Pujol

El Curs Internacional de Música forma part de la Càtedra Cervera - Emili Pujol, un projecte que també inclou el Festival de Música, el Festival Vila Closa i la Fira de Lutiers.

El Festival Internacional de Música, del 21 al 27 de juliol, acollirà una vintena de concerts amb sessions a les 19 i a les 22 hores. El concert del divendres 26 de juliol fusionarà la cultura tradicional dels elements del bestiari de Cervera i la música clàssica.

La XVI edició de la Fira de Lutiers, la més important del sud d’Europa en el seu àmbit, es farà dimarts 23 de juliol. Allí, els assistents podran rebre l’assessorament dels lutiers més importants . Enguany, a la fira hi participaran més d’una quinzena de mestres lutiers i estarà dedicada al contrabaix.


Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019


La Càtedra Emili Pujol s’emmarca en les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Precisament, la combinació d’elements tradicionals i innovadors és un dels eixos d’aquesta celebració, que durant tot aquest any, ha programat prop de 200 accions artístiques, repartides en més de 25 escenaris i amb la participació de més de 260 artistes i creadors, que tenen per objectiu posar en relleu la riquesa cultural del territori.