Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Obertes les inscripcions a la V Jornada de Dones Rurals

Obertes les inscripcions a la V Jornada de Dones Rurals

El dissabte 23 de novembre, a l’Auditori Municipal de Cervera, s'organitza la jornada dedicada a les dones rurals, que enguany té com a punt central la cultura vista d’una perspectiva sense gènere coincidint amb capitalitat de la cultura catalana de Cervera.
Obertes les inscripcions a la V Jornada de Dones Rurals

Cartell de la jornada.

L’inici de la jornada anirà a càrrec de Dolors Sàrries, directora de l’Editorial Meteora, que ens parlarà del “Llibre i la caixa de somnis: la dona en el món de l’edició”.

L’acte se centrarà en una taula rodona moderada per Carme Bergés, museòloga i membre de l’equip de treball Museus i gènere, i diverses ponents com ara Esther Enrich Coma, escriptora freelance i educadora socia;  Patrícia McGill Ferrari, narradora oral d’històries; o Maria Peña Miret, integrant de Band Tokades, grup de percussió femení de Cervera, entre d’altres.

La jornada comptarà amb l’especial presència de la cantautora Lidia Pujol, que amenitzarà la jornada amb una actuació musical.

L’acte comptarà amb la presència política del president del Consell Comarcal, Francesc Lluch; el paer en cap de Cervera, Ramón Augé Gené; i la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló Gistau.

La jornada finalitzarà amb una visita gratuïta, “La casa en femení”, a la Casa Museu Duran i Sanpere de Cervera.

L’acte s’organitza des del Consell Comarcal de la Segarra i compta amb el suport del Museu Comarcal de Cervera, la Paeria de Cervera i l’Institut Català de les Dones.

És una jornada gratuïta i oberta a tothom.

Inscripcions i informació al següent enllaç: https://bit.ly/2kXMmlw
Data màxima d’inscripció: 20 de novembre. Places limitades.
Podeu contactar al tel. 973 531 300 o a peconomica@ccsegarra.cat

Informació aportada pel Consell Comarcal de la Segarra.