Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nova campanya d’elaboració de mascaretes

Nova campanya d’elaboració de mascaretes

El Consell Local per la República de Cervera promou una campanya amb un doble objectiu: dotar la població de Cervera de mascaretes d’ús no sanitari i recaptar fons per als hospitals catalans per a la recerca i el tractament de la Covid-19.
Nova campanya d’elaboració de mascaretes

La iniciativa ja ha fet arribar 50 mascaretes a les residències de Cervera.

Per aquest motiu s’ha organitzat una xarxa de cosidors i cosidores voluntàries del municipi, a través del CDR Cervera, que estan treballant en la confecció de mascaretes.

Aquestes mascaretes es distribueixen en comerços col·laboradors, on la gent les pot adquirir a canvi d’un donatiu, que es destinarà als hospitals catalans.

També es reparteixen, de manera gratuïta, a les residències i entitats socials de Cervera que en necessitin.

Per poder confeccionar-les, el Consell Local per la República de Cervera va rebre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) material per a l’elaboració de fins a 1.000 mascaretes d’ús no sanitari. El teixit ha rebut un tractament hidròfug i està garantit fins a 30 rentades.


La Paeria de Cervera col·labora amb aquesta campanya en la difusió i en l’entrega de mascaretes a les residències i entitats socials de la ciutat, seguint les mesures sanitàries pertinents.


A més d’aquestes mascaretes, d’ús no sanitari, el Consell Local per la República va lliurar al CAP de Cervera, el passat dilluns 6 d’abril, un total de 150 mascaretes de teixit de qualitat Fanotex, que es poden rentar fins a 80 vegades, i que són d’ús sanitari.

 

Us animem a col·laborar en aquestes campanyes solidàries!

Fons Republicà d'Acció Solidària.

#1miliodemascaretes.cat