Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nova actuacions de pintura viària a Cervera i als pobles

Nova actuacions de pintura viària a Cervera i als pobles

La Regidoria de Territori ha realitzat una àmplia actuació per pintar nova senyalització viària i repintar la que no era prou visible en diversos carrers i places de Cervera i els pobles agregats, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants i els conductors.
Nova actuacions de pintura viària a Cervera i als pobles

Actuació realitzada a l'avinguda de Manresa.

“Aquesta vegada s’ha treballat a partir de la informació recollida a través de les instàncies escrites i digitals realitzades pels veïns i les veïnes, amb la informació de les enquestes per a l’elaboració del Pla de Mobilitat i seguint els camins escolars que segueixen els infants per arribar a l’escola. Hem intentat pintar aquelles zones més reclamades per la ciutadania i millorar la senyalització als carrers més conflictius, com ara la zona dels semàfors de l’avinguda Catalunya”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.

Les accions de pintura s’han dut a terme als carrers les Savines, Quatre Massos, Lleida, el Canós, Urgell, Massoteres, Mollerussa, Vallbona de les Monges, Ciutadilla, Esperanto, Guimerà, Freixenet, Verdú, Montoliu, Pare Ferrussola, Santa Coloma de Queralt, Josep Irla, Josep Benet, Calaf, la Menta, Bonavista, Pla de les Verges, Patronat de la Passió, Heura, Solsona, Granyanella, Estadi, Vidal Diné; a les avingudes Ondara, Catalunya, Prat de la Riba, Mil·lenari, del Polígon Industrial, Agramunt, Francesc Macià, la Segarra i Manresa; al Camí de les Forques, i a la rotonda de la plaça de les Flors de Ciutat Jardí. A més, també s’ha actuat a la carretera que travessa el poble de Vergós.