Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nova acció de la campanya “Cervera va amb tu”

Nova acció de la campanya “Cervera va amb tu”

La Paeria de Cervera torna a apostar per continuar reforçant el comerç local i de proximitat, amb la posada en marxa d’una nova actuació de la campanya de promoció i animació comercial “Cervera va amb tu”.

Del 15 de febrer al 15 de març, els comerciants i restauradors del municipi adherits a la campanya segellaran als seus clients la cartolina “Cervera va amb tu”, que es podrà recollir al primer establiment adherit on es realitzi una compra. Les persones que aconsegueixin omplir la cartolina, de sis segells d’establiments diferents, la podran canviar per un regal.

El lliurament de l’obsequi es realitzarà durant el mercat setmanal del mateix divendres 15 de març, on s’habilitarà un espai per lliurar-los, fins a esgotar existències.

Com poden els consumidors aconseguir el seu regal?
Per cada compra o consumició realitzada als comerços, restaurants i bars de Cervera adherits a la campanya, aquests posaran el segell de l’establiment a la cartolina “Cervera va amb tu”.
Hauran d’omplir la cartolina amb sis segells de sis establiments diferents.
El 15 de març de 2019 s’hauran d’acostar al mercat setmanal i bescanviar-lo pel regal.

S’han adherit un total de 51 establiments de comerç i serveis, que s’identificaran amb un adhesiu als seus aparadors. Llista d'establiments adherits.

“Cervera va amb tu”

És una iniciativa que va sorgir de la Taula de Comerç de Cervera, que reuneix representants de la Paeria i associacions de comerciants i comerços de Cervera. Es va presentar a l’octubre del 2018.

La campanya va començar amb la difusió d’un vídeo de promoció del comerç cerverí, creat per Georgina Puig Calafell Produccions, que reflecteix una jornada de compres i lleure a la ciutat. Anima a comprar a Cervera, que disposa d’un comerç de qualitat i de proximitat. Enllaç al vídeo.

La segona acció fou el repartiment de 2.000 bosses de compra amb el lema “Cervera va amb tu”, un logotip dissenyat per Anna Domenjó. Les bosses es van esgotar en pocs dies, l’octubre del 2018.