Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nou èxit de participació a la Hivernal BTT de Cervera

Nou èxit de participació a la Hivernal BTT de Cervera

Un total de 650 ciclistes van participar a l’11a edició de la Hivernal, una exitosa marxa de BTT organitzada per la Penya Ciclista Cervera, que es va disputar el diumenge 3 de març.
Nou èxit de participació a la Hivernal BTT de Cervera

Sortida de la Hivernal 2019 (foto Joel Castellà).

La Hivernal de Cervera consta de tres circuits, que transcorren per camions i corriols de Cervera i comarca: Popular: 27 km (+350 metres desnivell); Estrella: 45 km (+800 metres desnivell), i X-trem: 65 km (+1.200 metres desnivell).

Els guanyadors del circuit X-trem van ser Guillem Muñoz (Tomas Belles) i la cerverina Janette Solsona (Bici 3.0). Els primers classificats al circuit Estrella va ser els cerverins Mateu Figuerola (Pallarès-IXCOR) i Núria García (Penya Ciclista Cervera). Al circuit Popular van guanyar Toni Gómez-Álvarez Nuño (One to One) i Magda Paradell (Penya Ciclista Cambrils).

Cal destacar que entre els participants hi havia l’heptacampió del món de motociclisme Marc Márquez, que va acabar en la segona posició del circuit Estrella.

La prova tenia com a centre neuràlgic la plaça Universitat de Cervera, on va tenir lloc la sortida i el lliurament de premis. El regidor d’Esports de la Paeria, Joan Prat, va participar en l’entrega dels premis.


Enllaç a les classificacions de l’XI Hivernal BTT.