Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Notable participació al 2n Mercat de segona mà i d’intercanvi a la Segarra

Notable participació al 2n Mercat de segona mà i d’intercanvi a la Segarra

Els patis de la Universitat de Cervera es van obrir, diumenge 19 d’abril al matí, per rebre les persones interessades a intercanviar o comprar els articles que s’exposaven a les diferents parades del 2n Mercat de segona mà i intercanvi a la comarca.
Notable participació al 2n Mercat de segona mà i d’intercanvi a la Segarra

Mercat d'intercanvi al pati de la Universitat.

En total van participar 30 parades de diferents poblacions com Torres de Segre, Artesa de Lleida, Bellpuig, Sabadell, Tàrrega, Sant Sadurní d’Anoia, Hostafrancs, Guimerà, Alcarràs i Cervera. El mercat va estar obert de 10 a 14 hores i durant tot el matí hi van anar passant persones de forma continuada.

Per primer any, i com a novetat, es va organitzar el Troc-esport, amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Segarra, que va intercanviar tot tipus de material esportiu de segona mà, com per exemple bicicletes, patins, raquetes…

Seguint amb l’èxit dels tallers de costura i reparació de bicicletes del primer any, enguany es van projectar els tallers infantils amb materials reciclables. Durant tot el matí, una cinquantena d’infants van aturar-se a confeccionar una flor, un punt de llibre, un “menjapiles”, unes maraques, uns mini compostadors i animals, tots fets amb material reciclable com els tubs de cartó, botelles de plàstic, envasos de llet, entre altres.

El mercat l’organitza l’Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració d’Ambiens i la Paeria de Cervera.

 

Informació i imatge aportat per Consell Comarcal de la Segarra.