Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nomad Festival torna a Cervera, on porta food trucks, concerts i activitats infantils del 15 al 17 de juny

Nomad Festival torna a Cervera, on porta food trucks, concerts i activitats infantils del 15 al 17 de juny

L'esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, Nomad Festival, torna a la ciutat on va néixer, Cervera, on omplirà amb el seu ambient únic la plaça Universitat.
Nomad Festival torna a Cervera, on porta food trucks, concerts i activitats infantils del 15 al 17 de juny

Programa del 3r Nomad Festival a Cervera.

Del 15 al 17 de juny hi ha programats diversos concerts, una àmplia programació infantil, i diversos food trucks, entre d’altres activitats. L’accés a l’espai del Nomad Festival serà gratuït.

Nomad Festival proposa a Cervera una experiència d’oci i cultura diferent, amb propostes diürnes i nocturnes fins a la una de la matinada pensades per a totes les edats.
La programació s’estructurarà en tres àmbits per satisfer tot tipus de públic: la música, amb diversos concerts programats durant els tres dies; la gastronomia, amb presència de foodt rucks que representaran l’street food o menjar de carrer de tot el món; i el Petit Nomad, un cuidat programa d’animació infantil pensat per a nens de totes les edats.

Una programació variada per a tots els públics

L’apartat musical serà un dels ingredients principals del retorn del Nomad Festival a Cervera, amb música en viu cadascun dels tres dies. El dia 15 de juny el festival arrencarà amb el repàs als èxits internacionals de la mà de Lovejoy, mentre que dissabte 16 de juny hi haurà ració doble de música en viu amb Nerea Ruiz i l’espectacle de rumba de Dantuvi. El punt i final als tres dies de Nomad Festival el posarà el cabaret d’Amanda Webs, diumenge 17 de juny. També diumenge 17 de juny, el bon ritme de Nomad Festival se sumarà a una iniciativa solidària a favor del Banc d’Aliments de Cervera a ritme de swing. Així, a partir de les 12.30 hores, els Swing de Secà amenitzaran un ball en què els assistents podran contribuir amb una donació d’un quilo d’aliments.

Un dels trets identitaris del Nomad Festival, la programació infantil de qualitat, estarà molt present a l’apartat de Petit Nomad, que oferirà activitats tots els dies des de la inauguració de Nomad Festival Cervera divendres 15 a les 17 h . Els més petits podran gaudir a l’Espai Giracat, on tindran tot de vehicles elèctrics: cars, monocicles, patinets, etc, mentre per als nens i nenes d’entre 2 i 6 anys, hi haurà la possibilitat d’un passeig en els nostres originals “ponis” ecològics. Per als més creatius, hi haurà la possibilitat d’elaborar quadres amb sorra de colors. A banda d’aquests tallers de pagament, tant dissabte 16 com diumenge 17 hi haurà un espectacle d’animació infantil gratuïta a les 18 h a l’escenari principal del Nomad Festival amb Disco Move It i Vanessa Varela.

La gastronomia de qualitat, acompanyada d’una bona estona a l’aire lliure amb una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, cada dia es podrà gaudir de diverses food trucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món. Els col·laboradors, Estrella Damm, Raimat i Vermut Yzaguirre, seran també presents en la barra que estarà oberta durant tot el dia, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments del dia.

La programació del Nomad Festival a Cervera es completa amb una assaig casteller obert dels Margeners de Guissona i una classe oberta i exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Kodokan.

L’experiència itinerant

Nomad Festival va néixer el 2016 a Cervera de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori.
Nomad Festival torna a la Segarra després d’haver passat enguany per la Nau Bostik de Barcelona i Tortosa, i en les properes setmanes visitarà poblacions com Sant Feliu de Guíxols, Salou o Miami Platja.


L'esdeveniment coincideix amb la tradicional Fira del Pa i el Cereal, que té lloc als patis de la Universitat els dies 16 i 17 de juny.  Enllaç al programa complet.