Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Nil Solans guanya el 15è Ral·li Ciutat de Cervera

Nil Solans guanya el 15è Ral·li Ciutat de Cervera

El jove pilot català Nil Solans (Mitsubishi Evo X “Proto”) es va adjudicar el Ral·li Ciutat de Cervera, la penúltima prova del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra, que es va disputar dissabte 6 de setembre.
Nil Solans guanya el 15è Ral·li Ciutat de Cervera

Sortida del Ral·li (foto Jordi Prat).

Nil Solans, jove pilot de 22 anys, va guanyar per primera vegada una prova del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra, i es va convertir en el segon pilot més jove de la història a aconseguir-ho.

Solans es va adjudicar el Ral·li de Cervera per davant de Jorge del Cid i Jordi Gaig, segon i tercer, respectivament. Per la seva part, el líder del Campionat d’Espanya, Amador Vidal, va finalitzar en sisena posició.

El 15è Ral·li de Terra “Ciutat de Cervera”, organitzat per WRC Management, va tornar a ser un èxit participació, amb 67 pilots, i d’organització, amb l’estrena d’un pioner sistema de cronometratge a través de cèdules fotoelèctriques.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu va tenir una repercussió econòmica molt positiva per a la ciutat i comarca. La prova va comportar la presència a Cervera de més de 600 persones: 200 de l’organització i més de 400 dels equips participants. A més dels nombrosos aficionats al motor que van venir a Cervera a seguir el Ral·li. Cal destacar que els establiments hotelers estaven tots als 100% d’ocupació.

El dia abans de la prova, el divendres 5 de setembre, va tenir lloc la cerimònia de sortida a la recentment remodelada plaça Universitat, que va esdevenir un magnífic marc per donar cabuda a tots els vehicles participants i als nombrosos espectadors.