Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Més material sanitari per a la prevenció de la Covid-19

Més material sanitari per a la prevenció de la Covid-19

El Consell Local per la República de Cervera ha lliurat 15 bates quirúrgiques al CAP per protegir els professionals sanitaris i la Farmàcia Nova Cervera ha donat 150 mascaretes FFP2 a la Paeria.
Més material sanitari per a la prevenció de la Covid-19

Lliurament de bates al CAP de Cervera.

El Consell Local per la República coordina una xarxa de cosidors i cosidores voluntàries a Cervera que confecciona mascaretes que es lliuren al CAP, residències i entitats socials de la ciutat, i també es venen en comerços.

La campanya té un doble objectiu: dotar la població de Cervera de mascaretes d’ús no sanitari i recaptar fons per als hospitals catalans per a la recerca i el tractament de la Covid-19.

Ara ha posat en marxa una altra iniciativa en detectar la manca de bates quirúrgiques  que no fossin d’un sol ús. Els dissenyadors Josep Abril i Míriam Ponsa han col·laborat en el disseny i la confecció de bates amb teixit homologat que es poden rentar.

El Consell per la República ha fet un lliurament de 15 bates per abastir el personal del Centre d’Atenció Primària de Cervera.


D’altra banda, la Farmàcia Nova Cervera, ubicada a l’avinguda Francesc Macià, ha fet un lliurament de 150 mascaretes FFP2 a la Paeria, que serviran per protegir el personal en el desenvolupament de les seves tasques al carrer o en l’atenció al públic presencial als equipaments municipals.