Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Més de 100 accions executades del Pla de Govern

Més de 100 accions executades del Pla de Govern

La Paeria de Cervera ha superat ja el centenar d’accions executades del Pla de Govern 2014-2015, que es va presentar a finals de 2013.

El paer en cap, Ramon Royes, fa una valoració molt positiva de l’evolució del pla i destaca el gran treball que estan fent regidors i treballadors municipals per fer d’aquesta eina de planificació estratègica sense precedents a Cervera el full de ruta per a cadascuna de les àrees de  l’Ajuntament.

Aquest 100 primeres accions van des de projectes de gran envergadura com la renovació de la plaça Universitat o el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) a actuacions menors però també importants com la plantació d’arbres a l’avinguda Manresa, la col·locació de senyals al polígon industrial, obres als nuclis agregats, l’obertura de la Universitat els caps de setmana, la creació de nous paquets turístics i un llarg etcètera.

Es pot fer el seguiment a través d'aquesta web: enllaç al Seguiment del Pla de Govern de Cervera 2014-2015.

Cal dir que el Pla de Govern de Cervera 2014-2015 és posat com a exemple per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en cursos de formació i conferències per a tècnics i càrrecs electes.