Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Mercat de Nadal a la plaça Major

Mercat de Nadal a la plaça Major

La Paeria de Cervera organitza el segon Mercat de Nadal a la ciutat, en aquest cas al seu emplaçament tradicional, la plaça Major, el diumenge 9 de desembre, de les 11 a les 14 hores.

Al Mercat de Nadal hi haurà 25 parades, on es podran trobar productes d'alimentació, artesania, decoració, bijuteria, manualitats, flors...

Estan programades activitats diverses, com un taller d'estrelles de paper per a l'arbre de Nadal, a càrrec de Bea Barrientos; la visita dels Pastorets, amb Grepp Teatre; una gimcana pels comerços del carrer Major, organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals del nucli antic; la visita del Parecontes de les Viles del Llibre, que explicarà històries dels Encants del Llibre; degustacions de caldo; un castell inflable per als infants...

Abans, el dissabte 8, a les 18 hores, s’inaugurarà una exposició de pessebres a l’església de Sant Joan. També es presentarà un pessebre retallable fet per Alba Feliu, que es donarà als participants del tradicional concurs de pessebres.

L’exposició es podrà visitar durant les festes nadalenques en el següent horari:
Dies 9, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de desembre: de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.
Dies 24 i 25 de desembre i 1, 5 i 6 de gener: de 18 a 20 h.

Enllaç al programa.


D'altra banda, el Mercat de Nadal que la Paeria de Cervera va organitzar al carrer General Güell, el dissabte 1 de desembre, va ser un èxit, amb la presència de més de 30 parades i nombrós públic al llarg de tot el dia.
Enllaç a la notícia de La Segarra TV.