Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Marc Márquez col·labora amb "Implica't", la festa solidària a favor de les entitats socials de la Segarra

Marc Márquez col·labora amb "Implica't", la festa solidària a favor de les entitats socials de la Segarra

El vigent campió de Moto GP, Marc Márquez, col·labora aquest any amb una samarreta firmada per ell que se sortejarà entre totes les persones que comprin l'entrada o facin una donació a través del web www.aalba.cat/implicat.
Marc Márquez col·labora amb "Implica't", la festa  solidària a favor de les entitats socials de la Segarra

Usuaris de l'Espígol mostren la samarreta i el cartell.

Per tercer any consecutiu una desena d’entitats de la Segarra celebren el dissabte 7 d’abril, a partir de les 18 hores, la Festa “Implica’t”, un espectacle de música, teatre i cultura realitzat per les persones de cada una de les entitats que integren la iniciativa.

L’entrada a l’acte té un cost de 3€ i els beneficis aniran destinats a diferents projectes de cada una de les entitats.

Aquest any, com a novetat, compten també amb la col·laboració del pilot cerverí Marc Márquez, que ha donat una samarreta firmada per a ell que se sortejarà entre totes les persones que hagin comprat una entrada a l’acte. També hi poden participar aquelles persones que facin una donació en línia a través del web www.aalba.cat/implicat.

Des del servei de comunicació de l’Associació Alba s’ha creat aquest espai web perquè tothom que ho vulgui pugui tenir accés a participar al concurs i d’aquesta manera ampliar també el número de donacions a la iniciativa solidària. L’any passat es van recollir 300€ amb les entrades.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a les botigues del centre de Cervera i també a les respectives entitats; i el mateix dia al Casal de Cervera, on es durà a terme l’acte. El sorteig de la samarreta es farà el mateix dia 7 d’abril durant la Festa Implica’t. Es donarà a conèixer el nom o el número d’entrada de la persona guanyadora i se’n farà difusió a través de les xarxes socials.

La Festa Implica’t compta amb el suport i al col·laboració de la Paeria de Cervera. Les entitats que hi participen són: Coral Infantil de Cervera, Emaús Rural, Escola de Teatre La Caserna, Càritas (Cervera, Guissona i Torà), Associació Salut Mental Ondara Sió, Fundació Casa Dalmases, Creu Roja Cervera, CAP de Cervera i l’Espígol Serveis a la Segarra.

Espígol Serveis a la Segarra
L’any 2006 l’Associació Alba, amb l’ajut de la Paeria de Cervera, impulsa el Centre Ocupacional Espígol per donar suport a persones amb necessitats especials de la comarca de la Segarra amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i l’autonomia personal. Actualment s’estan atenent 17 persones i es realitzen tot tipus d'activitats: equinoteràpia i caninoteràpia, música, activitats esportives, d'estimulació cognitiva, activitats de lleure inclusiu obert a la ciutadania.A Espígol, Serveis a la Segarra, col·laboren i treballen en xarxa amb administracions i entitats socials que contribueixen al desenvolupament personal i a la inclusió social de les persones. Realitzen també activitats de sensibilització i de voluntariat al territori.


Informació i imatge aportat pel Servei de Comunicació de l'Associació Alba.