Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Malgrat va celebrar la festa de Sant Sebastià

Malgrat va celebrar la festa de Sant Sebastià

Diumenge 25 de gener el petit nucli de Malgrat va celebrar la Festa Major d’hivern que honora el seu patró, Sant Sebastià. Les ganes de fer festa sempre desperten interès per part dels habitants i del veïnat, per això ni el fred ni el vent van deslluir la diada.

La festa va consistir en una foguera, una missa cantada i un concert a càrrec de la coral Lacetània. Acabat el concert s’esperaven a la plaça de l’Església els Bombollers i els Grallers i Geganters de Cervera per seguir amb una cercavila pujant les rampes de gran desnivell fins arribar a la plaça del Castell. Allà, ambdós grups feren els seus lluïments d’animació per a tota la gent que s’hi va desplaçar.

El paer en cap, Ramon Royes, i el tinent d’alcalde, Jaume Carcasona, van participar a la tradicional festa d’aquest nucli que pertany al municipi de Cervera.

Tot va acabar amb un dinar popular de pa torrat amb arengades i alguna sorpresa. La clàssica rifa del tortell a l’hora del cafè juntament amb la tertúlia al voltant del foc feren que la jornada quedés gravada en el record.

 

Informació i imatge aportat per Joan Riu (Associació de veïns de Malgrat).