Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior s'estrena amb un concert a Cervera

L'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior s'estrena amb un concert a Cervera

El Paranimf de la Universitat va acollir, diumenge 11 de novembre, el concert de presentació de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, dirigida pel cerverí Jordi Castellà.
L'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior s'estrena amb un concert a Cervera

Concert al Paranimf.

L'orquestra va presentar un programa format per obres de Toldrà, Bartòk i Britten. Es tracta d'una formació de nova creació, dirigida per Jordi Castellà, que aplega catorze joves d'entre 18 i 25 anys provinents de les poblacions de Cervera, Bellpuig, Mollerussa, Lleida, Ponts i Solsona.

El concert va donar el tret de sortida a les activitats musicals del Conservatori entorn de Santa Cecília.

Dissabte 17, a les 18 hores, al Paranimf de la Universitat tindrà lloc el concert que culminarà l'intercanvi que realitzen l'aula de percussió dels conservatoris de Cervera i Sabadell. El concert serà gratuït i evidenciarà les grans possibilitats tímbriques i rítmiques de la família de la percussió i comptarà també amb alumnes de l'Escola de música de Bellpuig.

Per altra banda, i també dins dels actes de Santa Cecília s'estan preparant audicions d'alumnes que tindran lloc entre els dies 19 i 23 de novembre i un taller de manteniment dels instruments de corda a càrrec de Xavier Balcells, que es durà a terme a la Biblioteca Jordi Riu del Conservatori en dos dies diferents: dilluns 19 i dijous 22.

Pels més petits s'han presentat dos tallers. "Sensacions de colors màgics" està indicat pels nadons de 3 a 12 mesos i "Viatge per sons i colors d'en Dragolinet" està destinat per a infants d'1 a 2 anys. Ambdós tallers són d'entrada gratuïta però amb places limitades i per a les quals cal fer reserva prèvia. Tindran lloc el 24 de novembre a l'Aula Bach del Conservatori en sessions, a les 11 hores i a les 12.15 hores, respectivament, i aniran a càrrec de Núria Mas i Sònia Peiró.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).