Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies "Lo paper", espectacle que explica la història de Cervera amb teatre, cabaret, varietats i música en directe

"Lo paper", espectacle que explica la història de Cervera amb teatre, cabaret, varietats i música en directe

Dissabte 30 de novembre, a les 22 hores, al Gran Teatre de la Passió, es representa "Lo paper, la vera història de la fidelíssima i mil·lenària ciutat de Cervera", un espectacle teatral que escenificaran un centenar d'actors i actrius de la ciutat.

L’obra és un homenatge de la família artística cerverina a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Així, a la representació, s’explicaran els fets més significatius de la història de la capital de la Segarra. Per fer-ho, s’utilitzarà el teatre, el cabaret, els espectacles de varietats, la música en directe i una barreja de formats i escenes dramatitzades.

"Lo Paper" està dirigit per Pep Oriol, que ha fet el guió i la dramatúrgia. Està estructurat en episodis, cadascun dels quals dirigit per un director: Gemma Palà, Teresa Miret, Jon Arrizabalaga, David Mora, Pere Martí, Pol Bosch, Anna Llort, Celi Garcia i Pere Camps. Entre cadascun dels episodis, que barregen gèneres teatrals, hi haurà actuacions musicals, sota la direcció de Xesco Grau amb escenografia d’Alba Cuñé i producció d’Anna Llort.

Les entrades es poden adquirir al Museu de Cervera (c. Major 115) o dues hores abans de l’espectacle al Gran Teatre de la Passió. També es poden reservar al correu electronic cervera2019@cerverapaeria.cat
Preu: 5 euros (menors de 18 anys, 3 €).