Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Lloguer d’espais al Centre d’Empreses Innovadores

Lloguer d’espais al Centre d’Empreses Innovadores

El Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de Cervera, a més dels mòduls destinats a l'activitat empresarial, disposa d'una sala d'actes i altres espais útils per a sessions de formació, jornades, presentacions, reunions... que es poden llogar.
Lloguer d’espais al Centre d’Empreses Innovadores

Sala d'actes del CEI.

Tots aquests espais estan equipats amb mitjans audiovisuals i disposen de wi-fi gratuïta. Hi ha sales amb capacitat des de 8 fins a 50 persones.

Enllaç al vídeo de les instal·lacions.

El CEI Cervera, situat a l’avinguda del Segrià, 6B, ocupa un total de 1.440 m2 de la nau industrial B. L’edifici engloba 7 mòduls des de 54 fins a 65 m2 totalment equipats per a les empreses, a més d’un espai comú amb recepció, despatxos, sala d’actes i formació, office i lavabos.

L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aporten innovació, generen riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera.

Actualment hi ha un mòdul disponible per a persones emprenedores que vulguin iniciar-hi una activitat empresarial.

Més informació a la Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria (telèfon: 973 53 20 00 / cei@cerverapaeria.cat).