Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Lliurament d’obsequis de la campanya “Cervera va amb tu”

Lliurament d’obsequis de la campanya “Cervera va amb tu”

Divendres 15 de març, a la plaça Santa Anna, entre les 11 i les 13 hores, es repartiran els obsequis de la campanya “Cervera va amb tu”, fins a esgotar existències, a les persones que portin la butlleta segellada per sis dels establiments adherits.

La campanya, promoguda per la Paeria de Cervera, s’ha dut a terme entre el 15 de febrer i el 15 de març, amb la participació de 51 establiments de comerç i serveis, que s’han identificat amb un adhesiu a l’aparador.

 

“Cervera va amb tu”

És una campanya que aposta per reforçar el comerç local i de proximitat. La iniciativa va sorgir de la Taula de Comerç de Cervera, que reuneix representants de la Paeria i associacions de comerciants i comerços de Cervera. Es va presentar a l’octubre del 2018.

Va començar amb la difusió d’un vídeo de promoció del comerç cerverí, creat per Georgina Puig Calafell Produccions, que reflecteix una jornada de compres i lleure a la ciutat. Anima a comprar a Cervera, que disposa d’un comerç de qualitat i de proximitat.

La segona acció fou el repartiment de 2.000 bosses de compra amb el lema “Cervera va amb tu”, un logotip dissenyat per Anna Domenjó. Les bosses es van esgotar en pocs dies, l’octubre del 2018.