Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L'institut La Segarra de Cervera ha acollit 41 alumnes d'intercanvi italians i polonesos

L'institut La Segarra de Cervera ha acollit 41 alumnes d'intercanvi italians i polonesos

En el marc de la seva setmana d'intercanvis internacionals, l'institut La Segarra ha acollit del 14 al 18 de desembre 17 alumnes italians (Gavirate) i 24 alumnes polonesos (Poznan).
L'institut La Segarra de Cervera ha acollit 41 alumnes d'intercanvi italians i polonesos

Els alumnes van ser rebuts a la Paeria de Cervera.

Els alumnes han conviscut durant tota la setmana a casa de les famílies cerverines amb l'objectiu de compartir experiències i millorar el nivell d’anglès -llengua vehicular de l’intercanvi-.

Dilluns, els 41 alumnes estrangers van fer una visita  guiada a Cervera i van ser rebuts a la Paeria pel paer en cap, Ramon Royes; dimarts es va fer una visita guiada a Barcelona i al Parlament de Catalunya; dimecres, una sortida a la Molina amb raquetes de neu; i dijous els alumnes van poder conèixer la ciutat de Tarragona. El divendres es conclou l’intercanvi amb una conferència a la Sala Francesc Buireu, a càrrec de la Dra. Rosaura Esteve (exalumna de l'Institut i investigadora a la University of California); i la festa de comiat al pavelló polivalent amb l’assistència de totes les famílies.

L’Institut La Segarra consolida un any més els intercanvis amb una llista de 80 aspirants a participar-hi, dels quals finalment 41 han estat seleccionats d'acord amb criteris acadèmics i d'actitud.

Informació aportada per Salvador Coma (coordinador de l’intercanvi a l’institut La Segarra).