Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Les orquestres del Conservatori van participar al Festival Simfònic

Les orquestres del Conservatori van participar al Festival Simfònic

El dissabte 8 de juny va tenir lloc el concert de les orquestres del Conservatori de Música de Cervera, a Sant Domènec, en una actuació que formava part del Festival Simfònic.
Les orquestres del Conservatori van participar al Festival Simfònic

Concert de les orquestres del Conservatori a Sant Domènec (foto Jordi Prat).

El Festival Simfònic proposa un maridatge entre música i arquitectura. Enguany ha arribat ja a la 9a edició programant 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d'escoles de música en 100 espais de Catalunya i les Illes Balears.

A Cervera, es van poder escoltar l'Orquestra Britten -formada per alumnes de nivell elemental i els primers cursos de grau professional-, dirigida per Jordi Armengol; i l'Orquestra Andreví -formada per alumnes del cursos més alts de grau professional-, dirigida per Carles Gumí.


Concert de final de curs del Conservatori de Cervera

Diumenge 16 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc el concert de final de curs del Conservatori al Gran Teatre de la Passió. Serà un bon moment per copsar la tasca dels alumnes durant el curs escolar, podent escoltar diferents formacions instrumentals: quartet de saxos o el quartet de trompetes i formacions més grans com el grup de guitarres, el grup de percussió o la Banda i els diferents grups de cant coral.

A més serà el moment d'entrega de les orles dels vint alumnes que acaben enguany els seus estudis de grau professional al centre.


Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).