Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Les bandes de Cervera i Montroi fan vibrar el públic cerverí

Les bandes de Cervera i Montroi fan vibrar el públic cerverí

Durant els dies 25 i 26 d’abril hi hagué la tornada de l’intercanvi que la Banda de Cervera realitzà amb la de Montroi (País Valencià). Foren dies de retrobades i de treball, dies de records i bones vivències entre els joves, que connectaren d’una forma evident tant dins com fora de l’escenari.
Les bandes de Cervera i Montroi fan vibrar el públic cerverí

Concert al Paranimf (foto Jordi Prat).

El concert que culminà l’intercanvi, inclòs també al Cicle de Concerts de Primavera que organitza l’Associació d’Amics de la Música, omplí el Paranimf el diumenge 26 d’abril.

En una primera part, la Banda del Centre Professional “Luis Sanjaime” de Montroi oferí el pas doble El mos del bou de Raúl Carrión Ferrís, la Rapsodia Valenciana de Manuel Penella, les Danses Aragoneses d’Enric Granados i el Manual del perfecte inoportú de Joaquim Cano sota la direcció de Carlos Ferrer Maurí. La Banda de Cervera interpretà el Danzón núm. 2 d’Arturo Marquez i conjuntament les dues formacions presentaren la banda sonora Pirates del Carib de Klaus Badelt i la marxa mora d’Amando Blanquer, Moment de festa.

Un bona iniciativa que ha permès als alumnes de vent del Conservatori poder afrontar més repertori i trobar-se tocant dins d'una gran banda.


Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).