Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Les audicions de Sant Josep apropen la música a la gent gran de Cervera

Les audicions de Sant Josep apropen la música a la gent gran de Cervera

El Conservatori de Música de Cervera ha continuat, un any més, amb la tradició de celebrar la festa de Sant Josep apropant els alumnes del centre a les residències d’avis per mostrar-los el seu treball i fer-los passar una tarda diferent.
Les audicions de Sant Josep apropen la música a la gent gran de Cervera

Audició al Casal de la Gent Gran.

Aquesta iniciativa, que va començar l’any 2001 i que ha tingut bona acollida, ha permès apropar els nois i noies a la Residència Mare Janer el dia 16 de març, a la Residència Mare Güell el dia 18 i al Casal de la gent gran el dia 19.

Els beneficis de la música per a la gent gran són nombrosos, a la vegada que ajuden a superar moments depresius, d'angoixa... I si es veuen envoltats dels alumnes del centre musical encara resulta més engrescador, ja que sovint hi ha llaços de parentesc entre uns i altres. Per als petits és important relacionar-se amb els avis i que aquests puguin sentir, observar i aplaudir el seu progrés musical. A més s'ha mirat que instruments de les diferents famílies poguessin ser-hi presents per tal d'oferir un ventall ben divers i atractiu.


Per altra banda, un grup d’alumnes del Conservatori va assistir diumenge 22 de març a la 12a Mostra Vila de Ponts, que es dugué a terme a La Sala i que estigué destinada a conjunts instrumentals. Els diferents assaigs parcials i de l'obra comuna que interpretaren permeteren que els alumnes de les diferents escoles que hi assistiren poguessin sumar esforços i tinguessin una eina de motivació extra per als seus estudis musicals.

 

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).