Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L'Associació Alba organitza el concurs Sàpiens a Cervera

L'Associació Alba organitza el concurs Sàpiens a Cervera

El Centre Ocupacional l'Espígol de Cervera de l’Associació Alba organitza el primer concurs solidari Sàpiens el dissabte 14 de gener, a les 20 hores, al Casal Cívic de Cervera.
L'Associació Alba organitza el concurs Sàpiens a Cervera

Cartell de la iniciativa solidària.

Es tracta d'un concurs de preguntes variades amb l'objectiu de recaptar fons per al centre i per a la ONG pro-persones refugiades que els inscrits escullin. Les persones s'hi apunten per equips d'entre 5 i 8 persones per un cost de 10 euros on s'inclou el sopar.

El concurs consisteix que a través d'unes 20 proves temàtiques basades en diferents preguntes i en un entorn audiovisual, es posa a prova les habilitats, l'agilitat mental i física i els coneixements d'actualitat, cinema, geografia, història o música dels participants. Una forma divertida i diferent d'ajudar. 

El Sàpiens no genera costos i tothom hi col·labora de forma desinteressada, per això l'import íntegre de la recaptació arriba totalment als projectes escollits. En aquesta edició, els diners aconseguits es destinaran de forma conjunta entre l'Espígol i el projecte d'ajuda a les persones refugiades que s'esculli entre els mateixos participants. 

De moment, ja hi ha fins a 120 persones apuntades i les inscripcions encara estan obertes. Per fer-ho, cal escriure un correu a sapiensthegame@gmail.com dient el nom del cap de colla, nom de pila del grup i quantes persones hi participaran. El pagament es farà el mateix dia 14 de gener.

El Sàpiens és un concurs amb més de 8 anys d’història. És, per sobre de tot, un joc. Un joc audiovisual per equips per demostrar coneixements i habilitats. Una iniciativa que va néixer a Cabrils fa més de vuit anys i ja ha celebrat edicions a altres ciutats com Barcelona, Reus, Vilassar de Dalt... i que aquest cop es realitza per primer cop a Ponent. Aquest concurs sempre destina els diners a una acció solidària i sempre és acollit per una entitat local sense ànim de lucre.

Informació i cartell aportat per l'Associació Alba.