Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L'Agrupació Coral de Cervera prepara el concert conjunt que oferirà al Petit Palau de Barcelona

L'Agrupació Coral de Cervera prepara el concert conjunt que oferirà al Petit Palau de Barcelona

Enguany les entitats que formen l’Agrupació Coral de Cervera (Coral Infantil Nova Cervera, Coral Ginesta i Coral Lacetània) són les convidades a participar al Concert de Nadal de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), que anualment es duu a terme a l’espai del Petit Palau en el marc del concert solidari amb el projecte social i educatiu “Clavé XXI” que implusa la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana.
L'Agrupació Coral de Cervera prepara el concert conjunt que oferirà al Petit Palau de Barcelona

Assaig a l'Auditori de Cervera.

El concert tindrà lloc el dissabte dia 14 de desembre a les set de la tarda a la sala del "Petit Palau" de l'emblemàtic edifici del Palau de la Música Catalana de Barcelona. Per aquest motiu el diumenge 1 de desembre es va dur a terme un assaig general conjunt a l'Auditori Municipal de Cervera, a fi i efecte de poder-lo preparar degudament.

De la Coral Infantil Nova Cervera hi participaran els grups de Petits, Mitjans i els dos grups de Grans, al costat de les veus de la Coral Lacetània i la Coral Ginesta. Cadascun dels grups hi cantarà en solitari, i de forma conjunta s’hi interpretarà la cantata nadalenca “La venedora de llumins” de Joaquim i Paul Perera, basada en el conegut conte d’Andersen.

Sota la direcció d’en Josep Miquel Mindán, en aquesta ocasió es comptarà, a més, en la part instrumental amb la col·laboració de Mar Aldomà (violí), Xavier Roig (violoncel), Isidor Rossich (flauta), Mateu Ferré (clarinet) i Marc Castellà (piano), així com de Noèlia Solé en la narració.

De ben segur que serà una molt bona experiència musical i humana per a tota la família coral cerverina!


Informació i imatge aportat per l'Agrupació Coral de Cervera.