Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar una trobada multitudinària a Cervera

L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar una trobada multitudinària a Cervera

L’Agrupació va celebrar a Cervera, dissabte 15 de juny, la 18a Trobada, l'acte que va cloure la Setmana Barça Jugadors, que durant tres dies va portar a la ciutat els valors del barcelonisme i la història viva del Club, amb activitats protagonitzades per exjugadors i exjugadores blaugrana.
L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar una trobada multitudinària a Cervera

Homenatge al FCB femení del 1994 (foto Sergio Ruiz / ABJ).

A la jornada final es van reunir 200 exfutbolistes del Club en una festa completada amb l’homenatge que es va fer al FCB Femení del 1994, plantilla guanyadora de la Copa de la Reina, i al Juvenil Sub19 del mateix any, que va aconseguir el doblet.
A la Trobada, encapçalada pel president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, hi van assistir el directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'ABJ, Pau Vilanova, i el regidor d'Esports de la Paeria de Cervera, Joan Prat.

La Setmana Barça Jugadors ha comptat en el seus actes amb la participació de més de 400 persones: clínics esportius dirigits a nenes i nens de la localitat i dirigits per membres de l’ABJ, la xerrada “Enganxa’t a l’esport” sobre hàbits saludables i esport, un taller de reminiscència i futbol per a persones amb deteriorament cognitiu, un espectacle de titelles al voltant de la temàtica de les persones refugiades i una conferència sobre la relació entre el FC Barcelona i el catalanisme.
Cal destacar la implicació de la Penya Blaugrana de Cervera, l'Agrupació de PB Lleida Sud, la Fundació Barça, Josma Sport, Estrella Damm i El Pastoret.

Durant el dissabte 15 de juny, últim dia de l’esdeveniment, 200 exjugadors i exjugadores del Club i els seus acompanyants es van reunir per participar als partits de futbol que es van jugar al Camp d’Esports de Cervera. Allà hi va haver activitats complementàries pensades per a la família i la resta d’acompanyants.
La festa va acabar amb un dinar al pavelló polivalent, on va tenir lloc el reconeixement tant al FCB Femení com el Juvenil Sub 19 del 1994. Hi van assistir 26 integrants de les deu plantilles, incloent els seus entrenadors, Juan Manuel Asensi i Luis de la Pena.


Informació aportada per l'Agrupació Barça Jugadors.